La Scène Thélème is pleased to announce a gastronomic homage to hunting. Discover the game menu created by Chef Yoshitaka Takayanagi, available à la carte from October 19.
Come and taste great game classics
We are very excited to announce a gastronomic spotlight on game by our Chef Yoshi.
Don’t miss Hare à la Royale, a mythical dish of French cuisine. Cooked with finesse and attention to detail, Yoshi’s recipe is an experience every pleasure seeker must try at least once in their lifetime.
Venez vous régaler tout en dévorant des yeux votre Valentin ou votre Valentine ! Pour la Saint-Valentin, voici le Love menu ♡ imaginé par notre chef Yoshi à l’occasion de la fête des amoureux.
Le chef Yoshitaka Takayanagi, à la tête des cuisines du restaurant étoilé La Scène Thélème, s’est installé aux fourneaux de l’annexe bistrot du restaurant, La Loge Thélème, pour y revisiter une spécialité japonaise unique : l’omurice.
The Michelin-starred restaurant La Scène Thélème welcomes you on December 31, 2023, for the New Year’s Eve celebration with a high-flying menu crafted by Chef Yoshitaka Takayanagi.