New menu by Yoshitaka Takayanagi 🔪Discover the chef’s inspirations

étoile michelin

Do You Know BINCHOTAN?

| La Team Thélème |

Did you know that in artisanal barbecue circles it is said that Japan produces the best charcoal in the world?

Binchotan lobster in its shell

Produced from holm oak, BINCHOTAN is a very hard, slow-burning charcoal that gives very high heat (with temperatures reaching 540°C!). The embers of this charcoal give off no odor and impart no flavor to the food., making it highly prized by Japanese chefs.

Our chef Yoshitaka Takayanagi loves it and loves to transmute the wonders of our terroirs on Japanese BBQ with porcini mushrooms, lobsters, octopus…

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Découvrez le chef étoilé japonais Yoshitaka Takayanagi au restaurant La Scène Thélème à Paris

| La Team Thélème |
Qui est Yoshitaka Takayanagi ? Quelle est sa cuisine ? Quels sont ses plats signature ?

Bons baisers du Beaujolais ! 🍷

| La Team Thélème |
Découvrez notre offre découverte : 1 verre de la cuvée culte des Terre dorées offert pour toute réservation jusqu’au 31 mai.

Réveillon – La Scène Thélème 2022

| La Team Thélème |
Le restaurant étoilé La Scène Thélème vous accueille le 31 décembre 2022 pour le réveillon du nouvel an 2022 avec un menu de haute voltige imaginé par le chef Yoshitaka Takayanagi.