New menu by Yoshitaka Takayanagi 🔪Discover the chef’s inspirations

étoile michelin

The King of Gastronomy Is Back 👑

| La Team Thélème |

La Scène Thélème is pleased to announce a gastronomic homage to hunting. Discover the game menu created by Chef Yoshitaka Takayanagi, available à la carte from October 19.

Dressage du Lièvre à la Royale

Come and taste great game classics

We are very excited to announce a gastronomic spotlight on game by our Chef Yoshi.

Don’t miss Hare à la Royale, a mythical dish of French cuisine. Cooked with finesse and attention to detail, Yoshi’s recipe is an experience every pleasure seeker must try at least once in their lifetime.

Available evenings from October 19.

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New Year’s Eve – La Scène Thélème 2023

| La Team Thélème |
The Michelin-starred restaurant La Scène Thélème welcomes you on December 31, 2023, for the New Year’s Eve celebration with a high-flying menu crafted by Chef Yoshitaka Takayanagi.

La Scène Thélème recrute un maître d’hôtel (H/F)

| La Team Thélème | ,
La Scène Thélème, restaurant étoilé et théâtre parisien, se développe et cherche un maître d’hôtel (h/f) pour renforcer son équipe en salle.

Sanu, le sourire lumineux de La Scène Thélème

| La Team Thélème |
À 27 ans, Sanu est devenu une figure incontournable de notre équipe. Laissez-nous vous le présenter !