New menu by Yoshitaka Takayanagi 🔪Discover the chef’s inspirations

étoile michelin

The King of Gastronomy Is Back 👑

| La Team Thélème |

La Scène Thélème is pleased to announce a gastronomic homage to hunting. Discover the game menu created by Chef Yoshitaka Takayanagi, available à la carte from October 19.

Dressage du Lièvre à la Royale

Come and taste great game classics

We are very excited to announce a gastronomic spotlight on game by our Chef Yoshi.

Don’t miss Hare à la Royale, a mythical dish of French cuisine. Cooked with finesse and attention to detail, Yoshi’s recipe is an experience every pleasure seeker must try at least once in their lifetime.

Available evenings from October 19.

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Saint-Valentin – La Scène Thélème 2024

| La Team Thélème |
Venez vous régaler tout en dévorant des yeux votre Valentin ou votre Valentine ! Pour la Saint-Valentin, voici le Love menu ♡ imaginé par notre chef Yoshi à l’occasion de la fête des amoureux.

Omurice, l’annexe bistrot japonaise

| La Team Thélème |
Le chef Yoshitaka Takayanagi, à la tête des cuisines du restaurant étoilé La Scène Thélème, s’est installé aux fourneaux de l’annexe bistrot du restaurant, La Loge Thélème, pour y revisiter une spécialité japonaise unique : l’omurice.

New Year’s Eve – La Scène Thélème 2023

| La Team Thélème |
The Michelin-starred restaurant La Scène Thélème welcomes you on December 31, 2023, for the New Year’s Eve celebration with a high-flying menu crafted by Chef Yoshitaka Takayanagi.