New menu by Yoshitaka Takayanagi 🔪Discover the chef’s inspirations

étoile michelin

We Don’t Mess with Cheese

| La Team Thélème |

For the start of the new school year, our sommelier Félix Manenti offers you two original combinations to compliment the cheeses of the famous Alsatian master refiner Bernard Antony.

TO DISCOVER NOW ON THE MENU

☆ Acajou, a Cantal cheese made from Salers milk

☆ Fresh soft goat cheese, made from raw milk, matured by chef Yoshi with cherry leaf

A goat cheese matured by Chef Yoshi with cherry leaf, which we accompany witha raw Kombucha. The powerful flavors of the cheese are refreshed by this fermented tea drink.
Acajou accompanied by a “Métis” champagne by Olivier Horiot, which prolongs the flavors of the cheese with finesse

More Stories

New Year’s Eve – La Scène Thélème 2023

| La Team Thélème |
The Michelin-starred restaurant La Scène Thélème welcomes you on December 31, 2023, for the New Year’s Eve celebration with a high-flying menu crafted by Chef Yoshitaka Takayanagi.

La Scène Thélème recrute un maître d’hôtel (H/F)

| La Team Thélème | ,
La Scène Thélème, restaurant étoilé et théâtre parisien, se développe et cherche un maître d’hôtel (h/f) pour renforcer son équipe en salle.

Sanu, le sourire lumineux de La Scène Thélème

| La Team Thélème |
À 27 ans, Sanu est devenu une figure incontournable de notre équipe. Laissez-nous vous le présenter !