New menu by Yoshitaka Takayanagi 🔪Discover the chef’s inspirations

étoile michelin

We Don’t Mess with Cheese

| La Team Thélème |

For the start of the new school year, our sommelier Félix Manenti offers you two original combinations to compliment the cheeses of the famous Alsatian master refiner Bernard Antony.

TO DISCOVER NOW ON THE MENU

☆ Acajou, a Cantal cheese made from Salers milk

☆ Fresh soft goat cheese, made from raw milk, matured by chef Yoshi with cherry leaf

A goat cheese matured by Chef Yoshi with cherry leaf, which we accompany witha raw Kombucha. The powerful flavors of the cheese are refreshed by this fermented tea drink.
Acajou accompanied by a “Métis” champagne by Olivier Horiot, which prolongs the flavors of the cheese with finesse

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Découvrez le chef étoilé japonais Yoshitaka Takayanagi au restaurant La Scène Thélème à Paris

| La Team Thélème |
Qui est Yoshitaka Takayanagi ? Quelle est sa cuisine ? Quels sont ses plats signature ?

Bons baisers du Beaujolais ! 🍷

| La Team Thélème |
Découvrez notre offre découverte : 1 verre de la cuvée culte des Terre dorées offert pour toute réservation jusqu’au 31 mai.

Réveillon – La Scène Thélème 2022

| La Team Thélème |
Le restaurant étoilé La Scène Thélème vous accueille le 31 décembre 2022 pour le réveillon du nouvel an 2022 avec un menu de haute voltige imaginé par le chef Yoshitaka Takayanagi.